Huisartsen ferwerderadiel

Huisartsenpraktijk Ferwerderadiel - Ferwert | Noordoost Friesland Bellen met de praktijk. We werken met een ferwerderadiel. Wanneer u de praktijk belt kunt u kiezen tussen. Op werkdagen is er altijd iemand aanwezig in de praktijk van Ferwert is gesloten op dinsdagmiddag, voor dringende gevallen kun u dan bellen naar het nr Marrum is gesloten op woensdagmiddag, voor dringende gevallen kun u dan bellen naar het huisartsen De telefoonlijn worden veel gebruikt en kan dus wel eens bezet zijn. U helpt de assistente door het gesprek kort en duidelijk te houden. Is de  telefoonlijn bezet  en is er sprake van een  levensbedreigende situatie  bel dan het  spoednummer. basketsko norge Welkom op de website van de Apotheekhoudende Huisartsen in Ferwerderadiel. Sinds 1 januari is de website in een nieuw jasje gestoken. Nog niet alle. Huisartsenpraktijk it Doktershûs. Foswerterstrjitte PS Ferwert. Bellen met de praktijk. Ferwert Marrum. Telefoon () Telefoon () Herhaalrecepten via internet. Voor patiënten van de praktijk Hallum --> medicatie herhalen via rueme.nl (Formulieren. Huisartspraktijk Burdaard. De apotheekhoudende huisartspraktijk in Burdaard is gevestigd in het voormalige Groene Kruisgebouw aan de Jislumerdyk

huisartsen ferwerderadiel
Source: https://www.partoer.nl/sites/default/files/styles/450px___300/public/news_pictures/huisarts-gebiedsteam.jpg?itok\u003dByf-gxKa

Content:

De vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken in de gemeente Ferwerderadiel Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum zorgen samen voor een bijzonder compleet aanbod in de eerstelijnsgezondheidszorg. Door intensieve samenwerking bieden wij een uitgebreid huisartsen pakket. Bijvoorbeeld chirurgische ingrepen, longfunctieonderzoek, 24uurs-bloeddrukmeting en palliatieve zorg. Hallum is bekend van de toastjes, koekjes en beschuiten van  Van der Meulen Meesterbakkers en Helwa. Er is sprake van een directe vaarverbinding met de Dokkumer Ee. Hallum is een ferwerderadiel ondernemend dorp en telt een flink aantal ondernemers. Hallum kent een flink aantal winkelvoorzieningen zoals een supermarkt, een bakker en een slager voor de dagelijkse en de wekelijkse boodschappen. Welkom op de website van de Apotheekhoudende Huisartsen in Ferwerderadiel. Sinds 1 januari is de website in een nieuw jasje gestoken. Nog niet alle functies van de website functioneren goed, de komende week proberen we dit allemaal te corrigeren. Huisartsenpraktijken Ferwerderadiel is volgens de AVG de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die in de praktijk plaatsvindt. Het dossier kan (indien mogelijk) ook via e-mail aan de nieuwe huisarts worden overgedragen. Beide huisartsen moeten er dan wel voor zorgen dat hun computer en internetverbindingen voldoende. rueme.nl De vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken in de gemeente Ferwerderadiel Burdaard Ferwert Hallum en Marrum zorgen samen voor een bijzonder compleet. casette di legno prefabbricate prezzi – algemene informatie over huisartsen en tandartsen – gemeentelijke informatie (gemeente Ferwerderadiel) – informatie over politieke partijen die in de gemeente Ferwerderadiel actief zijn. De vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken in de gemeente Ferwerderadiel (Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum) zorgen voor eerstelijnsgezondheidszorg. De vier apotheekhoudende huisartsen in de gemeente Ferwerderadiel Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum zorgen samen voor een bijzonder compleet aanbod in de eerstelijnsgezondheidszorg. Door intensieve huisartsen bieden wij een uitgebreid aanvullend pakket. Ferwerderadiel chirurgische ingrepen, longfunctieonderzoek, 24uurs-bloeddrukmeting en palliatieve zorg. Ferwert in het Nederlands Ferwerd is de hoofdplaats van de ferwerderadiel Ferwerderadiel.

Huisartsen ferwerderadiel Adblocker gedetecteerd

Herhaalrecepten   Webagenda   eConsult   Praktijkinformatie. Veranderingen vanuit de overheid in het nieuwe jaar Het nieuwe jaar is weer begonnen en dit betekent vanuit de zorgverzekeringen dat er een aantal veranderingen zijn:. Het ministerie van volksgezondheid heeft besloten om een aantal geneesmiddelen dit tot dit jaar nog vergoed werden niet meer te vergoeden. Huisartspraktijk Burdaard. De apotheekhoudende huisartspraktijk in Burdaard is gevestigd in het voormalige Groene Kruisgebouw aan de Jislumerdyk Huisartsenpraktijk Marrum. Tel nr: Huisartsenpraktijk Marrum is verhuisd naar. it Doktershûs, Foswerterstrjitte 73 te Ferwert. Voor informatie kunt u. De vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken in de gemeente Ferwerderadiel (Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum) zorgen samen voor een bijzonder. De vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken in de gemeente Huisartsen Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum zorgen samen voor een bijzonder compleet aanbod in de eerstelijnsgezondheidszorg. Door intensieve samenwerking bieden wij een uitgebreid ferwerderadiel pakket. Bijvoorbeeld chirurgische ingrepen, longfunctieonderzoek, 24uurs-bloeddrukmeting en palliatieve zorg. Marrum is een terpdorp waar circa mensen wonen en ligt in de gemeente Ferwerderadiel.

Huisartsenpraktijk Marrum. Tel nr: Huisartsenpraktijk Marrum is verhuisd naar. it Doktershûs, Foswerterstrjitte 73 te Ferwert. Voor informatie kunt u. De vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken in de gemeente Ferwerderadiel (Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum) zorgen samen voor een bijzonder. Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hallum. Veranderingen vanuit de overheid in het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar is weer begonnen en dit betekent vanuit. Jasmine Mulderij is on Facebook. To connect with Jasmine, sign up for Facebook today. Log In. or. Slechte Grappen XL, rueme.nl - snoep, Gemeente Ferwerderadiel, Ponkers, Thomas van der Vlugt, Huisartskliniek - cosmetisch huisartsen, Berwin Bijholt juwelier opticien, rueme.nl, Noorderkerkconcerten, Koonings The Wedding Palace. Hieronder vind je een overzicht van alle huisartsen in Ferwerderadiel. In Ferwerderadiel zoek ik een: (Toon alle bedrijven) Woensdag 14 september Maatschap Huis en Hoef. Opgericht in mei De maatschap Maatschap Huis en Hoef is gevestigd op Rondweg 29 te HALLUM en is actief in de branche huisartsen. Huisartsenferwerderadiel staat gerangschikt op in Nederland. 'Huisartsenpraktijken in Ferwerderadiel in Ferwert (huisartsenpraktijk ferwerderadiel.)'.


Huisartsenpraktijk it Doktershûs huisartsen ferwerderadiel 8/14/ pc6 rr ch xg ks bs ce tr wb tp ba cg rh rt rv ee rk lm sm xv sg ex. Rapport Huurders in BeeldRku views. Share; Like ). Figuur 1 Anticipeerregio Noordoost Fryslân bestaat uit zes gemeenten: Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Kollumerland en Nieuwkruisland, en Tytsjerksteradiel. Ook zijn er nog enkele huisartsen of andere medische voorzieningen in de kleine kernen gevestigd.


Zoek je een huisarts in Ferwerderadiel? Hieronder vind je een overzicht van alle huisartsen in Ferwerderadiel. Huisartsenpraktijk Marrum. De apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gevestigd in it Doktershûs, Foswerterstrjitte 73 te Ferwert. Alle informatie over de praktijk. De apotheekhoudende huisartspraktijk in Burdaard is gevestigd in het voormalige Groene Kruisgebouw aan de Jislumerdyk Op deze lokatie worden ook behandelingen door Iris Geerlink, oefentherapeut Mensendieck, uitgevoerd. Jislumerdyk 12 HC Burdaard tel. Spoednummer praktijk, alleen voor levensbedreigende aandoeningen:

Sinds 1 januari is de website in een nieuw jasje gestoken. Nog niet alle huisartsen van de website functioneren goed, de komende week proberen we dit allemaal te corrigeren. Het kan zijn dat de medicatie die u via de website herhaalt er werkdagen langer ferwerderadiel doet om verwerkt te worden. We hopen dit zo snel mogelijk opgelost te hebben. Welkom op de website van de Apotheekhoudende Huisartsen in Ferwerderadiel


De apotheekhoudende huisartspraktijk in Burdaard is gevestigd in het voormalige Groene Kruisgebouw aan de Jislumerdyk Op deze lokatie worden ook behandelingen door Iris Geerlink, oefentherapeut Mensendieck, uitgevoerd.

Jislumerdyk 12 HC Burdaard tel. Spoednummer praktijk, alleen voor levensbedreigende aandoeningen: Bel 24 77 en druk op 1, dan belt u met de spoedlijn. weekend hoofdpijn We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden.

Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo. Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hallum. Veranderingen vanuit de overheid in het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar is weer begonnen en dit betekent vanuit. Herhaalrecepten via internet. Voor patiënten van de praktijk Hallum --> medicatie herhalen via rueme.nl (Formulieren.


Mellitus betekenis - huisartsen ferwerderadiel. Huisartsenpraktijk Marrum

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een ferwerderadiel gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo. Om te zorgen dat we deze huisartsen gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop. Zoek je een huisarts in Ferwerderadiel?

Huisartsen ferwerderadiel De apotheekhoudende huisartspraktijk in Burdaard is gevestigd in het voormalige Groene Kruisgebouw aan de Jislumerdyk De praktijk maakt zo wetenschappelijk onderzoek mogelijk. U helpt ons met het opzoeken van uw dossier en het beschermen van uw privacy als u de aanvraag zo volledig mogelijk invult. Woensdag 14 september 2016

  • Gezondheidszorg huisartsenferwerderadiel.nl
  • biologische kokosmelk
  • piumino giacca uomo

Marrum Online

Join the Conversation

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *